Nieuwe uitbaters in Le Secret d’Aujac

Spread the love

Na meer dan een jaar sluiting, zal het voormalige restaurant van Chez Amis in november 2017 heropenen. Laura en Romain Castex hebben dit etablissement overgenomen,. Dit Frans-Boliviaanse koppel arriveerde aan het begin van de maand met hun twee dochters Lily en Emma en dit tot groot plezier van de bewoners van Aujac en van de omliggende dorpen. Laura en Romain hebben heel wat ervaring opgedaan in hun restaurant in La Paz te Bolivia.

“Het menu zal evolueren volgens de seizoenen en lokale producten zullen de boventoon voeren” zegt Laura die in de keuken zal staan. Boliviaanse specialiteiten kunnen ook à la carte worden geserveerd.

Het bijhorende winkeltje is de hele week geopend, behalve op woensdag. Vier hotelkamers zijn volgende zomer ook toegankelijk voor het publiek.

Tel: 00 33 6 58 20 98 07