Rechtstreeks huren van een eigenaar? Zonder bureau? Kan perfect en is goedkoper!

Spread the love

Beste bezoeker,

Gisteren sympathieke huurders over de vloer gehad. 🙂

Leuk leuk want eerst hadden ze twijfels. Is dat wel te vertrouwen rechtstreeks van een eigenaar huren? Per slot van rekening ga je maar 1x per jaar op reis en moet je hard werken voor die vakantie. Inderdaad, vind ik ook.

Ik zou misschien ook wel twijfelen … en daarom raad ik u aan om eventueel thuis proberen af te spreken bij de verhuurder. Wij nodigen altijd onze huurders uit en ze vinden het bijna nooit nodig om elkaar te ontmoeten maar toch … het geeft vertrouwen.

Probeer ook referenties te checken. Misschien kan je aan de verhuurder referenties vragen of vind je reviews terug op verhuursites. Vraag ook naar concrete informatie of brochure waar alles in vermeld wordt zoals wat te doen bij aankomst, vertrek, interessante informatie over daguitstapjes, etc… Als je een deftige uitleg krijgt, dan ben je alweer wat zekerder dat je de juiste keuze maakt.