Wow, een bord naar l’Harbous, alleen …. er rijden hier bijna geen wagens!

Spread the love

We zijn bijna aan het einde van de paasvakantie en de laatste 14 dagen zijn er letterlijk O auto’s gepasseerd voorbij ons huis. Dus dat bord was echt wel nodig om al dat verkeer in goede banen te leiden.

Tja, onze vakantiewoning Maison de l’Harbous ligt dan ook in een doodlopend straatje dus veel verkeer moet je hier echt niet verwachten! Daarom ben ik hier zelf heel graag. Complete rust en privacy in een prachtige natuur. Zalig toch?!

Hoewel onze vakantiewoning heel dicht bij het centrum ligt, is deze pijl toch gemakkelijk om u te helpen onze woning te vinden. Bovendien zijn er geen lantaarnpalen in ons straatje dus dat bord komt ook ’s nachts van pas. Bedankt aan de gemeente Aujac! You rock!

vakantiewoning Zuid-Frankrijk