Leuk dagje Anduze

vakantiewoning, gezellig stadje
Place Notre-Dame, Anduze
Spread the love

Tot mijn grote schande moet ik toegeven dat ik al verschillende keren in Anduze was geweest maar dan enkel naar het Bamboebos. Gisteren hebben we dus de eerste keer het stadje Anduze bezocht.

Heel leuke, “cosy” straatjes en bovendien was er ook een markt bezig. Toegegeven, ik heb een groot zwak voor die gezellige marktjes in Zuid-Frankrijk. Ik heb trouwens een hekel in België aan shoppen maar in die super sfeervolle stadjes als Anduze kan ik er echt van genieten.

Dus beste lezers, allen daarheen! Ik vermoed wel dat je in het hoogseizoen best vroeg genoeg aankomt want je riskeert moeilijk parkeerplaats te vinden. Hier meer informatie over wat je allemaal kan beleven in en rond Anduze.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter