Ja, we hebben een heel leuk zwembad maar zwemmen in de Cèze is ook zalig!

Spread the love

Bij warm weer is er niks leuker dan in ons grote houten zwembad van 6m op 4m te plonsen. Vanuit ons zwembad kan je dan genieten van de verfrissing, de zon en de natuur (bossen beginnen al in onze tuin). Ik vind het zalig te dobberen op het water op onze luchtmatras. HEERLIJK!

Maar bijna dagelijks gaan we ook zwemmen in de rivier Cèze vlakbij onze vakantiewoning Maison de lHarbous. Neem de weg richting Gébolhac en na 2km kom je aan een brug Pont de Souillias en daar heb je voldoende parkeerplaats. Ga links of rechts van de brug naar beneden en kies je een mooi plekje uit.

Tip: zorg ervoor dat je er bent tegen 11:00 want dan zal de lokale bevolking er nog niet zijn. Zij komen pas aan tussen 15:00 en 16:00 en dan kan het redelijk druk worden. Als je langer wil blijven, ga dan rechts van de brug naar beneden en wandel dan een 200-tal meter naar rechts. Daar blijft het wel de hele dag rustig.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*