Veilig op vakantie in de bossen van de Cévennes

Spread the love

We zijn blij dat we toch met vakantie zijn kunnen gaan naar onze vakantiewoning Maison de l’Harbous. Ik begrijp dat we aangeraden werden om dit jaar een “staycation” te hebben in België. Maar Doris en ik weten dat we hier in Aujac veilig zijn. Onze woning ligt in een doodlopend straatje, met bijna geen verkeer, vlak naast de bossen en onze dichtste buur op 200 meter. Ik denk dat de virologen hier graag op vakantie zouden komen.

Het spreekt voor zich dat we naar de winkel gaan met een mondmasker op en dat we dit jaar geen gezellige, drukke marktjes zullen bezoeken. Le Secret d’Aujac, het restaurant op een paar honderd meter, houdt zich aan de opgelegde regels door de Franse overheid. Het personeel draagt een mondmasker en iedereen eet buiten op een veilige afstand. Dus ideaal om lekker en veilig te gaan eten. En ondertussen genieten we van het samen zijn in een wonderbaarlijke natuur, verfrissen we ons in ons zwembad, lezen we boeken, barbecuen we er ook een paar kiloootjes bij en trainen we ze er weer af op het tennisterrein op 200 meter van onze woning. 🙂

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter