Gelukkig dat Touring er was!

Spread the love

Pfff, pech onderweg. Stel je voor, je bent al meer dan 8 uur aan het rijden en dan ineens panne! We konden geen meter meer vooruit. Ik kon onze wagen niet meer in een versnelling leggen en hij schokte hevig. Leuk als je midden op de autostrade staat!

Lang verhaal maar in het kort kan ik wel zeggen dat we heel tevreden waren over de service van Touring. OK, het duurde 5 uur tussen de panne, wegslepen en opnieuw kunnen wegrijden met een vervangwagen. Maar ik kan me voorstellen dat het niet eenvoudig moet geweest zijn om op een zaterdagnamiddag in een vakantieweek dit in orde te brengen. We waren per slot van rekening ook met 4 volwassenen, veel baggage en niet vergeten ook Karo, onze Golden Retriever.

Alweer een perfect voorbeeld dat je beter goed verzekerd kan vertrekken met vakantie. Hier zie je onze wagen op de takelwagen. ­čÖé We waren trouwens onze gele vestjes vergeten … ze lagen nog in onze andere wagen. ­čÖü Niet slim.