Het verhuurseizoen 2018 mooi afgesloten!

Spread the love

Ons verhuurseizoen start altijd tijdens de paasvakantie en duurt tot eind oktober. Elk jaar gaan we zelf een weekje naar Aujac tijdens de Allerheiligenvakantie om het verhuurseizoen af te sluiten. Ook dit jaar was de verhuur een succes en verschillende huurders hebben al terug gereserveerd voor volgend jaar. Echt leuk.

Wat hebben we gedaan vorige week? Euhm, veel minder actief geweest dan anders ….. gerust, genoten van de stilte, de natuur, het dorp, ….. En heel belangrijk! Elke avond verbroederd met de lokale bevolking in het cafe/restaurant Le Secret d’Aujac.

En we waren heel blij met de nieuwe douche die ons pa geïnstalleerd heeft. Topmateriaal! Alleen jammer dat ik compleet vergeten ben om foto’s te nemen. Zal voor de volgende keer zijn.