Altijd een reisverzekering nemen!

Spread the love

Beste lezers, het zal je maar overkomen dat je door onverwachte omstandigheden jouw vakantie moet annuleren. Niet leuk natuurlijk en ondertussen heb je misschien al lang je contract getekend en heb je alles betaald. Om de 2 jaar kom het wel eens voor dat een huurder zijn vakantie moet annuleren

Ik ben geen verzekeringsexpert maar ik kan iedereen aanraden een reisverzekering te nemen waar er een annulatieverzekering is inbegrepen. Blijkbaar zijn er bepaalde kredietkaarten die gratis annulatieverzekeringen aanbieden (bv KBC). Een andere interessante site die ik gevonden heb is deze van verzekeringen.be.

Ik wil hier geen reclame maken voor bepaalde bedrijven of zo maar enkel raad geven voor een zorgeloze vakantie. Enjoy!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*