Ontdek Dinopedia Parc: een prehistorisch avontuur in de Cévennes

Afbeelding van Dinopedia Parc in de Cévennes, met levensgrote dinosaurussen in een bosrijke omgeving
Ontdek de fascinerende wereld van dinosaurussen in Dinopedia Parc, Cévennes. Ideaal voor een gezinsuitje vanuit Maison de l’Harbous, slechts 30 kilometer rijden. Bezoek vakantiewoning-in-zuidfrankrijk.be voor meer informatie over uw verblijf.
Spread the love

Beleef de magie van Dinopedia Parc! Dit park in de prachtige Cévennes biedt een unieke ervaring met levensgrote, geanimeerde dinosaurussen. Ontdek het prehistorische tijdperk via spannende activiteiten zoals de Forêt Fossile, mini-golf, en avontuurlijke speurtochten voor kinderen. Geniet van een boeiende dag uit met het hele gezin en laat je meeslepen door de fascinerende wereld van dinosaurussen. Mis de kans niet om de geschiedenis tot leven te zien komen! Vanuit Maison de l’Harbous is het ongeveer 60 kilometer rijden naar Dinopedia Parc, perfect voor een leuk dagje uit.

Voor meer informatie, bezoek https://www.dinopedia-parc.fr/