Daguitstap naar Palavas-les-Flots: Jet Skiën, Parasailen en zoveel meer

Spread the love

Hallo lezers van Vakantiewoning in Zuid-Frankrijk!

We zijn net terug van een leuk dagtripje naar Palavas-les-Flots. Dit charmante kustplaatsje bood ons een perfecte mix van spanning, ontspanning en de kenmerkende Franse sfeer. Het ligt trouwens vlaak naast Montpellier en op 2 uur rijden van Maison de l’Harbous. We zijn om 08:00 vertrokken en hebben bij aankomst om 10:00 aan de jachthaven direct een plaatsje gevonden.

Onze dag begon met een flinke dosis adrenaline toen we de wateren van Palavas-les-Flots trotseerden met een jetski. Het is wel belangrijk te vermelden dat je best deze activiteit van tevoren reserveert. Je wordt begeleid door een monitor waardoor je geen vaarbewijs nodig hebt.

Na het jetskiën was het tijd om de prachtige kustlijn vanuit een ander perspectief te bewonderen: vanuit de lucht tijdens het parasailen. Ook hier waren we blij op voorhand gereserveerd te hebben. Zwevend boven de azuurblauwe zee, met een panoramisch uitzicht op de omgeving, verwonderden we ons over de stilte daarboven.

Na alle actie was het heerlijk om te ontspannen op het strand. We huurden strandzeteltjes en genoten van enkele cocktails.

We vonden het ook tof te wandelen door de gezellige straatjes van Palavas-les-Flots, die gevuld waren met charmante winkeltjes en eetgelegenheden. Vooraleer we ergens eten, doen we wel altijd een check via google reviews of tripadvisor.

Al met al was onze dag in Palavas-les-Flots een heel toffe ervaring. Als jullie ooit van plan zijn om hierheen te gaan, raden we ten zeerste aan om op voorhand zowel het jetskiën als parasailen te boeken. Bekijk ook op voorhand waar je wil parkeren. Een dagje parkeren kost je 8 euro voor 24 uren aan de jachthaven, dus heel goedkoop als je vergelijkt met onze parkings.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*